Hvis du søger med lys og lygte efter det perfekte legetårn til små børn, kan du godt indstille eftersøgningen nu. Legetårn til haven. Hos Gardenpro har vi sammensat et nøje udvalg af legetårne til børn. Legetårnene er lavet af træ i den bedste kvalitet, der er særligt velegnet til udendørs brug, så du og dine børn, kan få glæde af dem i mange år.

En genial og multifunktionel løsning til dig, der gerne vil spare på pladsen. Der kan være mange overvejelser i spil, når du skal beslutte dig for, hvilke legeredskaber du gerne vil købe til dine børn. Specielt hvis du søger legeredskaber til en lille have, kan du være nødsaget til at prioritere. Hvis du gerne vil have meget leg for pengene er et legetårn en oplagt løsning – fordi alt er samlet i et. Her på siden finder du både legetårn med gynger og legetårn med gynge og rutsjebane. Uanset hvilket legetårn der passer bedst i din have, giver tårnet rig mulighed for flere timers udfoldelse og kreativitet.

Skab glæde hos dine børn med et legetårn med gyngestativ. Hvad enten du har små børn eller børn i mange aldre, har vi et legetårn, der passer til din familie. Vores legetårn med gynge kan enten fås med to almindelige gynger eller med en almindelig gynge og et barnesæde. Kombinér legetårnet med andre redskaber. Hvis I har en stor have og gerne vil tilføje endnu et element til legetårnet, kan I med fordel tage et kig på vores trædestubbe i robinietræ her på hjemmesiden. De små stubbe kan placeres i forlængelse af tårnet, så der skabes en sjov lille forhindringsbane, hvor børnene kan lege, samtidig med at balancen styrkes. Det vil med garanti vække stor glæde.

Køb legetårne til haven hos os. Vi har legetårne til salg til al slags sjov og ballade, hvad enten søger et legetårn med rutsjebane eller et gyngestativ med legetårn. Og har du nogle spørgsmål til legetårnene eller til andet, er du mere end velkommen til at kontakte os på telefon 97 45 24 23 eller mail info@gardenpro.dk. Vi ser frem til at hjælpe dig, så du kan gøre et godt køb og overraske dine børn.

 

Log ind

Menu

Din kurv

Der er ikke flere varer i din kurv