Hvem er vi?

Med vores mere end 35 års erfaring med produktion og salg af havehegn, carporte og redskabsrum til både det danske marked, samt en lang række europæiske, er vi danskernes foretrukne leverandør af kvalitetsprodukter til hus og have. Hos os er du kun et opkald eller en mail fra god og kvalificeret rådgivning omkring produktvalg eller montage af netop dit projekt.

Vi har eget lager, men benytter os også af eksterne lagre, hos vores leverandører.

Vi leverer direkte til din fortovskant, nemmere kan det vist ikke blive.

Vi henvender os til private kunder, såvel som offentlige og private virksomheder. Vi tilbyder desuden projektering og kvalificeret vejledning i forbindelse med større projektopgaver”   

Gardenpro.dk ejers af Kristian Lyhne.

Tlf. er åbne fra 8.00 til 16.00 mandag til torsdag, fredag fra 8.00 til 12.00, eller send en mail og vi besvare hurtigst muligt.

Virksomheden er etableret marts 1982

 

Kundeservice:

Gardenpro.dk er en e-mærket netbutik, og derfor har du altid adgang til e-mærkets gratis Forbruger Hotline, når du handler hos os.

 

Har du sendt en vare ind til fortrydelse eller reklamation, vil du altid få tilsendt en mail, når vi har modtaget varen. I mailen får du oplysninger om den videre proces i forbindelse med behandlingen af din fortrydelse/reklamation.

 

Børn og unge under 18 år

Du skal være fyldt 18 år for at handle på Gardenpro.dk.